شارژ کپسول آتش نشانی یکی از خدمات مهمی است که باید هرچند وقت یکبار در هرجایی که کپسول استفاده میشود، بررسی و انجام شود. هر کپسول اطفا دارای دستگاه شارژ متفاوتی است که وظیفه انجام آن به عهده متصدی دستگاه است. تست و بازدید از هر کپسول روش خاصی دارد و هرکدام روند منحصر به فرد خود را دارند. در این مطلب با مستر 125 همراه باشید تا همهچیز را راجع به شارژ کپسول آتش نشانی بررسی کنیم.
مرکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی
اگر به دنبال یک مرکز مجاز برای پر کردن کپسول آتش نشانی هستید، مجموعه مستر 125 این کار را برایتان انجام میدهد. مستر 125 به عنوان مرکز مجاز شارژ کپسول بهترین خدمات را در زمینه شارژ کپسول اکسیژن در تهران و در هرجایی که باشید برایتان انجام میدهد. از آن جایی که دریافت یک خدمات خوب از شارژ کپسول اکسیژن اهمیت زیادی دارد، بنابراین این مرکز نیز نیاز شما را برای پرکردن کپسول آتش نشانی برطرف میکند.
خدمات شارژ کپسول آتش نشانی مستر 125
خدمات شارژ کپسول آتش نشانی با هر کپسول دیگر متفاوت است. به طور کلی میتوان گفت 5 نوع کپسول آتش نشانی داریم که برای خاموش کردن انواع آتش مورد استفاده قرار میگیرند. کپسولها به این ترتیب هستند:
- کپسول آتش نشانی کلاس A: این کپسول برای خاموش کردن مواد معمولی مثل پارچه، چوب و کاغذ استفاده میشود.
- کپسول آتش نشانی کلاس B: این کپسول برای خاموش کردن احتراق مایعات احتراق پذیر و قابل اشتعال مثل گریس، بنزین، روغن و رنگهای روغنی مورد استفاده قرار میگیرد.
- کپسول آتش نشانی کلاس C: کپسول آتش نشانی کلاس C برای خاموش کردن آتش سوزی وسایل برقی منزل، ابزارها یا وسایلی که به پریز برق هستند، کاربرد دارد.
- کپسول آتش نشانی کلاس D: این کپسول نیز برای آتش سوزیهای فلزات قابل اشتعال مورد استفاده قرار میگیرد.
- کپسول آتش نشانی کلاس K: در صورتی که آتش سوزی روغنهای گیاهی، روغنهای حیوانی و چربیها در وسایل آشپزی اتفاق بیافتد، این نوع کپسول به کار میآید.
مستر 125 خیالتان را از بابت خدمات هر نوع کپسولی راحت میکند. هرکدام از انواع این کپسولها را که داشته باشید، با شارژ کپسول آتش نشانی شما را از خطر آتش سوزی وسایل و اطرافتان در امان نگه میدارد. مستر 125 به عنوان مرکز مجاز شارژ کپسول آتش نشانی خدماتی ازجمله موارد زیر را ارائه میدهد:
- شارژ کپسول آتش نشانی معمولی
- خاموش کننده اطفاء حریق پودر و گاز
- خاموش کننده کربن دی اکسید Co2
- خاموش کننده آب و گاز
- اطفاء حریق بایو فوم
- اطفاء حریق کپسول خودرو
- چک کردن عملکرد کپسول و تعمیر آن در صورت نیاز
- نصب و یا تعویض قلاب نگهدارنده ی کپسول
- تست هیدرواستاتیک بدنه کپسولهای آتش نشانی
- تعویض کامل پودر کپسول
- یک سال گارانتی کپسول های شارژ شده
- چک کردن فشار سنج و تعویض آن در صورت نیاز
- ارائه انواع مشاوره و آموزش رایگان
- دریافت کپسول و ارسال آن به محل مورد نظرتان پس از شارژ نمودن
نرخ و هزینه شارژ کپسول آتش نشانی
هزینه و قیمت شارژ کپسول آتش نشانی به عوامل مختلفی ازجمله وزن کپسول، نوع ماده خاموش کننده، تجهیزات مصرفی که در آن به کار رفته مثل شیر، واشر، مانومتر و وضعیت سالم بودن این تجهیزات بستگی دارد. شما میتوانید با مشاهده لیست شارژ کپسول مستر 125 از قیمتهای مناسب در این زمینه باخبر شوید.
لیست قیمت شارژ کپسول آتش نشانی
در ادامه لیست قیمت شارژ کپسول آتش نشانی در سال 1400 را میتوانید مشاهده کنید. لیست قیمت شارژ کپسول توسط مستر 125 که ارائه شده کاملاً به روز است. میتوانید این جدول را ذخیره کرده تا هر زمان که نیاز داشتید، اطلاعات مستر 125 را برای دریافت خدمات و کپسول شارژ در دسترستان باشد. فقط کافی است با ما تماس بگیرید.
لیست قیمت شارژ کپسول آتش نشانی پودر و گاز
کپسولهای پودری بایستی هر دو سال یکبار شارژ شوند. کپسولها بسته به نوعی که دارند، زمان شارژشان تعیین میشود. این کپسولهای آتش نشانی پودری بایستی ماهانه بررسی و چک شوند. در ادامه میتوانید لیست قیمت شارژ کپسول آتش نشانی پودر و گاز را در مرکز خدمات مجاز مستر 125 مشاهده کنید.
لیست قیمت شارژ کپسول آتش نشانی co2
در این قسمت میتوانید قیمت شارژ کپسول آتش نشانی CO2 را در مستر 125 مشاهده کنید. به خاطر داشته باشید که کپسولهای گاز CO2 بایستی هر 6 ماه یکبار بررسی شوند. لیست تعرفه پر کردن کپسول آتش نشانی را در ادامه میتوانید مشاهده کنید. فراموش نکنید در هنگام شارژ حتماً بایستی تست هیدرواستاتیک برای خاموش کننده شما انجام شود.
زمان شارژ کپسول آتش نشانی
همانطور که گفتیم، کپسولهای پودری معمولاً باید هر یک سال یکبار شارژ شوند. کپسولهای دیگر بسته به نوع آنها زمان شارژ متفاوتی دارند. در نظر داشته باشید که تاریخ شارژ قبلی و بعدی روی یک برچسب بر روی کپسول درج میشود تا کاربر از زمان شارژ کپسول آگاه باشد. درواقع بعد از هر بار استفاده شما بایستی این کپسولها را شارژ کنید. سالی یکبار مطابق با دستور العمل مرکز آتش نشانی ایران، کپسولها باید طبق خدمات دفترچه راهنما سرویس شوند که این کار بایستی توسط افراد متخصص صورت گیرد.
نحوه شارژ کپسول آتش نشانی
عمل شارژ کپسول آتش نشانی بسیار ساده است و طی چند مرحله به راحتی میتوان نسبت به پر کردن کپسول آتش نشانی اقدام کرد. در ابتدا قبل از شارژ کپسول بایستی از نوع خاموش کننده و دستور العمل های مربوط به آن آگاهی داشته باشید. همانطور که در ابتدای مقاله باهم خواندیم هر کپسول بسته به نوعی که دارد، مخزن آن با ماده مجزایی پر شده است تا در موقعیتهای مختلف آتش سوزی به خوبی عمل کند.
مثلاً کپسولهای آتش نشانی کلاس A دارای مخزن سیلندری هستند که با آب پر شده است. این در حالی است که مخزن سیلندرهای B, C, D همگی از مواد شیمیایی خشک پر شدند؛ بنابراین بسیار اهمیت دارد که برای شارژ مجدد کپسول آتش نشانی، بدانید که محتوای آن از چه مادهای پر شده است تا مطابق با آن نسبت به شارژ کپسول اکسیژن اقدام کنید.
در صورتی که از کپسول آتش نشانی برای حتی یکبار هم استفاده کرده به طوری که محتویات آن به طور کامل خارج نشده باشد، بایستی بازهم نسبت به شارژ آن اقدام کنید. عمل تخلیه به عملیات تخلیه محتویات سیلندر کپسول آتش نشانی میگویند. به این ترتیب تمام محتویات قبل از شارژ به طور کامل تخلیه شده و سپس مجدداً کپسول را شارژ میکنید.
یکی از موارد مهمی که باید به خاطر داشته باشید، تمیز کردن مدام کپسول است. این کار کمک میکند تا به صورت دورهای کپسول آتش نشانی را نیز چک کنید. تمیزکاری اجزای بیرونی سیلندر همچون شلنگ، اهرم فشار و. را نادیده نگیرید. مطمئن باشید که قبل از شارژ مجدد قطعات را تعویض کردید. در نهایت بعد از در نظر گرفتن تمام این موارد، نوبت به شارژ کپسول میرسد. بهترین کار برای شارژ سپردن کپسول به افراد متخصص در این زمینه است. شارژ کپسول بایستی طبق دستور العمل انجام شود. ضمن اینکه شارژ آنها حد معینی دارد که بعد از آن با دستگاههای کمپرسور به طور کامل پر میشود.
نکات پر کردن کپسول آتش نشانی
در نظر داشته باشید حتی اگر یک بار از کپسول استفاده کردید باید نسبت به شارژ کپسول اکسیژن مجدداً اقدام کنید. این مورد را پشت گوش نیندازید، چرا که با کاهش مواد درون سیلندر، زمان تخلیه هم کمتر میشوند. در نتیجه با کاهش مواد داخل محفظه نیز قدرت و شدت مواد داخل کپسول نیز کمتر خواهد شد؛ بنابراین اگر خدایی نکرده حادثه رخ دهد که در آن نیاز به کپسول آتش نشانی داشته باشید، در صورتی که بعد از یکبار استفاده آن را شارژ نکرده باشید، میتواند برایتان خطرآفرین باشد.
نکته بعدی که باید در مورد شارژ کپسول آتش نشانی در نظر داشته باشید، پلمپ روی شیر ضامن است. این پلمپ بایستی به راحتی باز شود. ضمن اینکه در هنگام دریافت کپسول آتش نشانی این قسمت را بررسی کنید، در صورتی که پلمپ آن باز شده باشد، نبایستی از آن استفاده کنید.
اگر در بخشی از خاموش کننده زنگ زدگی، لک یا ترک وجود داشت، حتماً نسبت به سرویس و شارژ آن اقدام کنید.
در نظر داشته باشید که بعد از شارژ کپسول آتش نشانی بایستی آن را وزن کنید و وزن آن را با وزن استاندارد جهانی تطبیق دهید. ضمن اینکه در هنگام تحویل کپسول برچسبی که نحوه استفاده از دستگاه را شرح میدهد روی آن باید درج شده باشد که تاریخ دقیق آخرین شارژ و زمان شارژ بعدی روی آن نوشته شده است.
به خاطر داشته باشید که بررسی ماهانه یا 6 ماه یکبار برای کپسولهای گاز CO2 بایستی انجام شود و در این بررسیها، وضعیت ظاهری کپسول را چک کنید تا دچار زنگ زدگی، شکستگی، خوردگی، شکستن اهرم یا خرابی و… نشده باشند.
زمانی که مشغول بازرسی آمپر کپسول آنش نشانی هستید، به فشارسنج آن توجه کنید.
زمانی که کپسول آتش نشانی را برای شارژ از محل مورد نظر برمی دارید، حتماً تا شارژ آن کپسول باید یک کپسول جایگزین آن گرفته باشید.
هر دو سال یکبار کپسول آتش نشانی را برای تست هیدرواستاتیک از جعبه آتش نشانی خارج کنید و به مراکز معتبر تست همچون مستر 125 ببرید. تست هیدرواستاتیک، روشی است که برای تست و اطمینان از استحکام و نشت مخازن کپسول مانند لوله، سیستمهای لوله کشی، سیلندرهای گاز، دیگهای بخار و. انجام میشود. در این تست، با فشاری که به اندازه دو برابر فشار عمل قوی است، محفظه آتش نشانی را بررسی میکنند و در نهایت در صورت تأیید، به شما یک گواهی سلامت فنی کپسول آتش نشانی میدهند.
کارگاه شارژ کپسول آتش نشانی در تهران
هزینه کپسول و کیفیت شارژ و ارائه خدمات شما را از پشتیبانی کپسول آتش نشانی راحت میکند. بعد از شارژ کپسول فراموش نکنید که حتماً میزان درجه روی کارتریج کپسول را بررسی کنید. در صورتی که در شرایط آب و هوایی خاصی به جز تهران زندگی میکنید، مثلاً اگر آب و هوای محیط زندگیتان مرطوب است، به خاطر داشته باشید که کپسول آتش نشانی بایستی در مدت زمان کوتاه تری بررسی شود. تأثیر آب و هوا را بر خاموش کردن آتش نادیده نگیرید. اگر نیاز به خدمات شارژ کپسول آتش نشانی در تهران دارید، همین حالا با مستر 125 تماس بگیرید و از خدمات این مرکز بهرهمند شوید.
جمعبندی
اگر در محل زندگی و یا کارتان کپسول آتش نشانی دارید، در نظر داشته باشید با توجه به نوع کپسول، بایستی شارژ و سرویس دورهای روی آن انجام بگیرد تا در زمان حادثه بتواند عملکرد مؤثری از خود نشان دهد. زمان شارژ و قیمت هر کپسول آتش نشانی با توجه به نوع و وزن آن متفاوت است. در صورتی که نیاز به مشاوره یا پر کردن کپسول آتش نشانی دارید، مرکز مستر 125 تمام مراحل شارژ کپسول آتش نشانی و سرویس کپسول را برایتان با مناسبترین قیمت انجام میدهد.